tiistai 28. tammikuuta 2014

Ruususten uni
Tulevalla peitolla on jo nimi, vaikka yleensä minun on vaikea keksiä töilleni nimiä.Ompelin ensin kaksi 5cm:n kaitaletta yhteen ja sitten molemmin puolin 3cm:n kaitaleet. Valmiista kaitaleesta leikataan neliöitä eli yhtä leveitä kuin korkeita ( vajaa 12cm).
Yhteen blokkiin tulee neljä neliöä, korinpohja malliin aseteltuna.

Vadelmanpunainen reunakaitale kangas loppui kesken, olisin halunnut saman värin jatkuvan koko työhön, otin kaveriksi violetin joka näkyy ylemmässä kuvassa. Jouduin sitten suunnittelemaan pohjakuvion kahden värin vuoksi, toivottavasti lopputulos on mieleinen tyttärelle, jolle peite tulee. Sen näkee aikanaan, kokoaminen on vasta alussa.


Huomatkaa suunnittelu seinäni, olen kiinnittänyt 2 finnfoam-levyä seinään ja päällystänyt valkoisella kankaalla, tähän on helppo kiinnittää palaset nuppineuloilla ja katsoa vähän kauempaa käykö värit yhteen.

6 kommenttia:

 1. Hei Piper! Oli mukavaa löytää uusi tilkkublogi. Sinulla valmistuu kaunis ja iloisen värikäs korinpohjapeitto. Nokkela keksintö nuo finnfoam-levyt suunnitteluseinänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suomalaisia tilkkublogeja on tosiaan aivan liian vähän :-(

   Poista
 2. Kaunis peitto valmistumassa!
  Löysin tänne sinun blogiisi Kvilttaajan blogista ja liityin lukijaksi ja laitoin blogilistaani, kiva kun on uusia tilkkublogeja.

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta huomasin sinut seuraajanani, nolottaa! Lisäsin kiireesti lukulistalleni ja ryhdyin lukijaksesi. Kiitos tästä postauksesta, selvittää selkeästi tuon korinpohjamallin, jota olen kuvista pähkäillyt useammassakin blogissa :)

  VastaaPoista
 4. Aina yhtä kiva blogimalli. Kivan värikäs

  VastaaPoista